Brei-coach


Breien is leuk, ontspannend, meditatief, mindfull, rustgevend. Breien kun je overal doen, je hebt er weinig plek voor nodig, je kunt je breiwerk even oppakken en gewoon weer wegleggen. Met elke steek en elke naald brei je een stukje van je zelfgemaakte kledingstuk! Natuurlijk hoef je niet alleen te breien: bij Carine Van Bost ben je welkom!
 

Gek op breien

Breien als meditatie: je begint met een hoofd vol gedachten die gaandeweg verdwijnen. Je hebt je aandacht enkel nog bij de steken, het tellen, het voelen van het garen. De beweging van het breien brengt ontspanning. Daarbij doen de kleuren en het materiaal van het garen echt iets met je. Laat je fantasie de vrije loop! "Er hóeft niet per se een boord aan een trui te zitten, toch? Het kan ook anders."

Brei-coach
Er zijn niet veel plaatsen waar je nog advies kunt krijgen over breien. Bij mij ben je welkom voor brei-advies of -begeleiding. Heb je nog nooit gebreid of weet je niet hoe je moet beginnen? Geen probleem, ik help je op weg. Ik help je de eerste steken te zetten, zoek samen met jou een geschikt patroon en geef tips.


Brei-inspirator
Ook de (meer) ervaren breister kan vastlopen of wil wel eens iets nieuws leren. Een breipatroon lezen, ajour en kabels breien, afwerking, keuze breigaren: ik geef je graag advies! Tips delen en ideeën uitwisselen, maken het breien bovendien extra leuk.
 

Brei-café
Ook zo'n zin om te breien, maar niet alleen? Toe aan inspiratie, advies en gezelligheid? Je bent van harte welkom. Geen vaste tijden, formules of dagen: neem gewoon contact met mij op wanneer jij een vraag hebt of zin hebt om te komen breien. Bel, sms of mail me en ik ontvang je graag bij mij thuis.


Ik hanteer geen vaste tarieven maar stel een vrijwillige financiële bijdrage op prijs. Jij bepaalt wat je voor mijn advies, inspiratie en gastvrijheid over hebt en wat het je waard is.


Tot slot: heb je nog restanten breigaren liggen waar je niets meer mee doet? Laat het me weten, ik ben er blij mee!
Carine Van Bost | Wuyvenhaerd 51 | 5221 RC | 's-Hertogenbosch | (T) +31 621505145
Carine Van Bost Workshops
Carine Van Bost Workshops
Carine Van Bost Workshops
Carine Van Bost Workshops
Carine Van Bost Workshops