Referenties


"In oktober 2010 heb ik een breicursus gevolgd bij Carine. Breien is hip en ont- spannend en het leek me leuk om onder de knie te krijgen. Omdat ik eerder al een kleuradvies had gehad bij Carine, was dit een leuk vervolg. Mijn breisessies zitten erop en ik kan het iedereen aanraden! Carine straalt veel passie, plezier, warmte en betrokkenheid uit. Ze geeft duidelijke uitleg, denkt met je mee en is een bron van inspiratie. Iedereen kan zo leren breien, of je nu ervaring hebt of nog nooit hebt gebreid. Carine kijkt altijd naar de persoon en die persoonlijke aandacht maakt elk contactmoment tot een feestje. De leuke sjaal, het eindresultaat, is daarbij mooi meegenomen! In het voorjaar heb ik een kleuradvies gekregen van Carine, ook dat was trouwens een echte aanrader. Je gaat met een andere blik naar jezelf en kleuren kijken. En warempel: je voelt je beter in de juiste kleuren, straalt dat uit en krijgt complimenten. Een mooi cadeautje voor jezelf of een ander!"

Andrea Hodzelmans, communicatie-adviseur @ Van Neynselgroep

 

"Carine is uitmuntend in het selecteren en combineren van kleding, waarbij ze vooral uitgaat van hetgeen wat al aanwezig is. Na een goede intake waarbij ze doorvraagt wie je wilt zijn en welke stijl je graag draagt, gaat ze met zeer veel passie aan de slag om te helpen met de nieuwe combinaties. Mijn ervaring is dat ik meer combinaties kon maken dan ik zelf had bedacht en dat ik daardoor maar enkele nieuwe kledingstukken nodig had. Door dit inzicht ben ik het leuker gaan vinden om kledingstukken te combineren en tevens ben ik daarna veel gerichter gaan winkelen waardoor ik stukken voordeliger uit ben."
Jacqueline Scherpenzeel, eigenaar You Know, coach/trainer,
www.you-know.nl

 

"Ik was al eens eerder geanalyseerd, maar de kleurenanalyse bij Carine was veel uitgebreider en ging ook veel meer over mijzelf dan alleen maar over de kleur van mijn huid. Er werd me niets opgedrongen en samen gingen we op zoek naar wat me staat, maar ook naar waar ik me prettig bij voel en wat ik wil uitstralen. Carine geeft ook tips hoe dingen te combineren zodat je recht doet aan jezelf zonder meteen alle kleding uit je kast weg te hoeven doen. Met het kleuradvies ben ik op zoek gegaan, eerst in mijn kast en daarna in de winkel, naar de kleuren die er er uit het advies waren gekomen. Ik kreeg daarna ongevraagd veel complimentjes 'wat zie je er uitgerust uit' en 'wat loop je te stralen'. Heerlijk is dat. Op termijn ga ik Carine ook vragen om mijn kledingkast mee te analyseren en me tips te geven. Een voorproefje heb ik al gehad en dat is goed bevallen! "
Margriet Snellen, senior consultant @ Cinop

 

"Erg benieuwd was ik naar een kleurenanalyse. Wat is nu de kleur die bij mij past? Bij Carine heb ik een middag kleuren "geproefd" en ervaren. Carine was erg zorgzaam en nauwkeurig. Alle tijd werd genomen om te komen tot een kleurenpalet dat bij mij past. Het was in die middag voor mij duidelijk dat kleur echt iets doet met je, je voelt als het ware de kleur waar jij je prettig bij voelt en die bij je past. Uiterlijk en innerlijk worden zo bij elkaar gebracht. Carine doet dit met veel enthousiasme en erg zorgvuldig."

Helen Derksen, eigenaar Integrale Massage Therapie Helen Derksen, integraal massagetherapeut, www.helenderksen.nl

 

"Een kleurenanalyse bij Carine is een echte eye-opener. Druk in de weer met stapels doeken in allerlei kleuren in een gezellig kamertje, zoekt Carine naar de perfecte match. Carine helpt je jouw persoonlijke kleurenpallet – én daarmee een nieuwe weg in de shopping jungle – te vinden. Ze legt je uit waarom die ene tint rood je wel en die andere je niet staat en waarom niet elke prachtaankoop wordt wat je ervan verwachtte. Ze neemt net zolang de tijd tot jij helemaal snapt hoe je meer kleur aan je leven kan geven. Een kleurenanalyse is veel meer dan weten welke kleur je staat, het is spelen met je unieke kleurenmix en investeren in de perfecte match."
Floor van Houdt, Plv afdelingsleider, Europese Commissie Brussel

 

"Een paar maanden geleden ben ik bij Carine geweest voor een kleuranalyse. Wat een belevenis was dit voor mij. Ik heb nooit enig idee gehad dat kleuren zo op mij zouden inwerken. Nu begrijp ik, dat als ik een leuk jasje aan had, maar de kleur niet bij mij paste, dat ik me dan ook niet happy voelde. Carine heeft de gave om je op een hele fijne, rustige en integere manier de kleuren die bij je passen zo aan te bieden dat – en dat is bij mij gebeurd – je emoties kan voelen (warm, koud, moe, fris, vrolijk etc.). Legt deze professional me een doek om die niet bij me past, voelde ik dat en trouwens Carine ook. Van de kleur die je draagt, kun je je vrolijk, down, energierijk en je eigen ik voelen. Ik zou een kleurenanalyse bij Carine zeker aanraden, ook voor mannen. Je kijkt na haar geweldige advies anders naar kleur, anders naar je kledingkast en je kunt makkelijk afscheid nemen van kleding waarvan je al heel lang dacht: die doe ik niet meer aan. En waarom niet? Omdat je wakker gemaakt bent door Carine, zij laat je voelen/zien wat bij je past. Ik zou zeggen, ga voor een kleurenanalyse naar Carine. Je krijgt er absoluut geen spijt van."

Josée Potters, medewerker klantenservice @ Van Neynselgroep

 

"Een kleuradvies bij jou Carine, leek mij vooral enorm leuk. Dat was de verwachting vooraf. En enorm leuk was het in ieder geval. Maar... het was nog zoveel meer dan dat. Ik ben verrast, merk ik, door hoe het kleuradvies me heeft geraakt. Bij jou in de spiegel zag ik mijn gezicht in en uit harmonie gaan. Met uiteindelijk de passende kleuren, mijn gezicht helemaal in harmonie, voelde ik me ineens intiem verbonden met mijzelf. Het kleuradvies was daarmee voor mij een bijzondere en warme ervaring. Een die ik niet had willen missen!"

Nicole Gaillard, quality coördinator @ Smile Software

 

"Wow, ik dacht dat ik wel wist welke kleuren mij mooi stonden en welke minder, maar wat een eye-opener was de kleurenanalyse door Carine. Er kwamen toch nog heel wat verrassingen naar boven. Verder heeft Carine het allemaal heerlijk inzichtelijk gemaakt. Wat een inspiratie! Ik shop nu met hele andere ogen, kom in andere winkels en weet nu echt precies welke kleur mij mooi staat en welke ik echt niet moet dragen. Door het gerichte shoppen kun je ook veel meer winkels bekijken doordat je sneller door de winkels gaat, wat ook een leuke bijkomstigheid is. Ook bekijk ik mijn eigen kledingkast met hele andere ogen. Laat Carine sowieso eens door je kledingkast gaan. Ze zit boordevol met leuke, bruikbare adviezen en tips. Er gaat werkelijk een nieuwe wereld voor je open na een kleuradvies door Carine.

Verder is Carine een warme, hartelijke, intelligente, stijlvolle vrouw met humor en een leuke interessante positieve kijk op de wereld. Je kunt met haar over werkelijk alles praten en het is gewoon gezellig. Een kleuradvies door en bij Carine is als een heerlijk warm bad. Het voelt gewoon goed en je wordt er helemaal blij van!"

Ellen Sennef


Carine Van Bost | Wuyvenhaerd 51 | 5221 RC | 's-Hertogenbosch | (T) +31 621505145
Carine Van Bost Kledingadvies
Carine Van Bost Kledingadvies
Carine Van Bost Kledingadvies
Carine Van Bost Kledingadvies
Carine Van Bost Kledingadvies